Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Dataa ja vinkkejä työsi tueksi

Etuovi.com – enemmän kuin markkinapaikka

Etuovi.com tiedote – vk 36 syyskuu 2022

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Kiitos arvokkaasta palautteesta

Asiakkaidemme kokonaistyytyväisyys 4,2

Tavoittavin ja kattavin asumisen mediakokonaisuus 4,3

Tarjoaa luotettavat
palvelut 4,3

Uusimme 1,5 vuoden takaisen Asiakaspulssi-kyselymme loppukeväästä ja vertasimme tuloksia edelliseen kyselyymme. Tavoitteenamme on kartoittaa asiakkaidemme kokemuksia ja hyötyarvoa tarjoamistamme asumisen medioista (Etuovi.com ja Vuokraovi.com) sekä järjestelmistä (KIVI Kiinteistönvälityspalvelu, MyyntiPro) tasaisin väliajoin.

Tulosten mukaan esimerkiksi Etuovi.comin ja KIVI Kiinteistönvälityspalvelun tarjonta koetaan edelleen erittäin tärkeänä liiketoiminnalle, ja asteikolla 1–5 Etuovi.comin kohdeilmoittelun tärkeyden keskiarvo oli 4,6 ja KIVI Kiinteistönvälityspalvelun 4,8. Palveluitamme suositeltaisiin myös muille. 

Olemme mielissämme tuloksista, joiden mukaan meihin saa halutessaan helposti yhteyden, mutta huomasimme, että oma yhteydenpitomme kaipaa vielä kehitystä. Otamme opiksi ja lisäämme muun muassa alueellista viestintää.

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on aina ollut erittäin tärkeä osa toimintaamme ja tulemme jatkamaan asiakaskokemusmittauksia myös tulevaisuudessa. 

Tallenne nyt katsottavissa – syksyn ensimmäinen webinaari täynnä ainutlaatuista tietoa asunnonetsijöiden toimista

Asiantuntijamme toivat esiin mielenkiintoista tietoa muun muassa asunnonetsijöiden hakukäyttäytymisestä, Asuntokuvat-tutkimuksen tärkeimmistä tuloksista sekä datan hyödyntämisestä omiin markkinointitoimenpiteisiin.

Olemme nyt julkaisseet kiitosta saaneen webinaaritallenteen ja webinaarissa käytetyn materiaalin tiivistelmän. Saat ainutlaatuista tietoa Etuovi.comin käytöstä sekä konkreettisia vinkkejä myynti-ilmoituksen rakentamiseen ja markkinointiin. Varaa tunti aikaa kalenteristasi, ota mukava asento ja uppoudu mielenkiintoisiin puheenvuoroihin.

Poimintoja markkinatilastoista

Kävijämäärämme ovat pysyneet korkealla ja vk 31-32 Etuovi.com ja Vuokraovi.com tavoittivat yhdessä keskimäärin 1 018 000 eri kävijää ja Etuovi.com 868 000 eri kävijää (lähde: FIAM virallinen internet-yleisöjen mittaus). Rekisteröityneitä käyttäjiä oli elokuussa +33 % enemmän kuin samaan aikaan 2019. Edellisen vuoden vastaavaan aikaan verrattuna määrä oli hieman laskussa. Myös yhteydenottojen määrä oli elokuussa kasvussa vuoden 2019 elokuuhun verrattuna.

Uusien vahtien määrä pysyi hyvin samalla tasolla vuoden 2019 elokuuhun verrattuna ja laski vuoden takaiseen verrattuna. Poistuneiden kohteiden määrä oli kasvussa +19 % heinäkuuhun 2022 verrattuna ja +5 % vuoden takaiseen elokuuhun verrattuna.

* Kaksi viime vuotta (2020–2021) ovat olleet kaikinpuolin poikkeuksellisia, mikä näkyi myös markkinatilastoissa poikkeuksellisen korkeina lukuina. Tämän vuoksi olemme päättäneet verrata nykyisiä tilastoja pääasiassa edelliseen normaaliin, eli vuoden 2019 lukuihin. Näin saamme realistisemman kuvan nykytilanteesta. 

Seuraamme markkinatilannetta edelleen herkillä antureilla poikkeustilanteen jatkuessa Venäjän hyökkäyksen ja sen tuomien lieveilmiöiden myötä.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin