Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Black Friday -tarjousviikko alkaa
pian Vuokraovi.comissa

Kampanja-aika ma-su 22. - 28.11.2021

Vuokraovi.com tiedote – vk 46 marraskuu 2021

Vuokraovi.com Nousu -40% alennuksessa koko ensi viikon ajan

Onko kohteesi ollut jo hetken aikaa vapailla markkinoilla ja uutta asukasta ei ole löytynyt?

Ei huolta, sillä Black Friday on pian täällä! Vuokraovi.com Nousulla nostat kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon tarjoushintaan 11,40 € / kerta (+ alv). Norm. 19 € / kerta (+ alv).

Alennus on voimassa ma-su 22. –  28.11.2021.

Hyödynnä tarjous heti ensi viikolla – tavoitat myös uudet asunnonetsijät tehokkaammin ja herätät kiinnostuksen uudelleen! Oletko ostamassa ensimmäistä kertaa? Ei hätää, täältä löydät ohjeet ostamiseen.

Poimintoja markkinatilastoista

Lokakuu alkaa näyttää jo loppuvuodelle tyypillistä rauhoittumista lähes kaikilla mittareilla katsottuna. Yleinen kävijämäärien taso on kuitenkin pysynyt korkealla tasolla ja yhteydenottoja on lähtenyt hyvään tahtiin. 

Poistuneiden kohteiden kasvukäyrä on jatkanut nousuaan, sillä lokakuussa poistui 43 % enemmän kohteita kuin vastaavaan aikaan viime vuonna. Edelliseen kuukauteenkin verrattuna kohteita poistui lähes 9 % enemmän. Runsas kasvu poistuneiden kohteiden määrässä antaa osviittaa siitä, että vuokra-asuntoja menee nyt erityisen hyvin vuokralle. Kysyntä on siis hyvällä tasolla, mikä johtaa myös markkinointiaikojen tasaantumiseen.

Lähde: Vuokraovi.com lokakuu 2021 vs. lokakuu 2020.

Vuokraovi.com tutki – vuokrasopimuksen kesto vaikuttaa vuokra-asunnon kiinnostavuuteen

Vuokra-asunnon kiinnostavuuteen vaikuttaa luonnollisesti monta seikkaa, mutta miten vuokrasopimuksen kesto vaikuttaa siihen koetaanko asunto kiinnostavana ja potentiaalisena uutena kotina? Entä millainen vaikutus vuokravakuuden suuruudella on vuokra-asunnon kiinnostavuuteen?

Selvitimme 2021 Vuokraovi.com Digitaalinen vuokrausprosessitutkimuksessa millainen vuokrasopimuksen kesto koetaan kiinnostavana – myös eri ikäryhmien keskuudessa, ja mikä on toivotuin vuokravakuuden summa potentiaaliselle vuokra-asunnolle.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: