Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Black Friday on täällä pian

Vuokraovi.com Nousu -lisänäkyvyys –40 % koko ensi viikon ajan!

Vuokraovi.com tiedote – vk 47 marraskuu 2020

Sisältö pähkinänkuoressa:

Poimintoja markkinatilastoista

Poimintoja markkinatilastoista

Vuokraovi.comissa on ollut erittäin positiivinen vire koko kuluneen vuoden ajan, eikä hiljenemisen merkkejä ole näkyvissä. Nyt jos koskaan on oikea aika varmistaa yrityksesi kohteiden näkyvyys Vuokraovi.comissa – Suomen kattavimmassa vuokra-asuntojen palvelussa!

Pikakatsaus marraskuun viikolle 46:

Lähde: Vuokraovi.com vk 46 2020 vs. vk 46 2019.

Black Friday rantautuu Vuokraovi.comiin 23.-30.11!

Onko kohteesi ollut jo hetken aikaa vapailla markkinoilla ja uutta asukasta ei ole löytynyt? 

Ei huolta, sillä Black Friday on pian täällä! Vuokraovi.com Nousulla nostat kohteesi takaisin hakutuloslistan ensimmäisten tulosten joukkoon nyt hintaan 11,40 € / kerta (+ alv). Norm. 19 € + alv. 

Alennus on voimassa 23. – 30.11.2020.

Hyödynnä tarjous heti ensi viikolla – tavoitat myös uudet asunnonetsijät tehokkaammin ja herätät kiinnostuksen uudelleen!

Oletko ostamassa ensimmäistä kertaa? Ei hätää, täältä löydät ohjeet ostamiseen. Nousun saat aktivoitua Vuokraovi.comin Sopimusasiakaspalvelussa nopeasti ja vaivattomasti.

Tuorein Markkinapulssi tutkii -kyselymme kertoo: sopivan vuokra-asunnon saaminen tuntuu vaikealta

Uusimman kyselymme mukaan poikkeuksellinen tilanne on saanut monet suunnittelemaan asunnonvaihtoa ja sopivan vuokra-asunnon saaminen koetaan hankalaksi, vaikka tarjontaa on normaalia enemmän. 

Muun muassa asunnon liian korkea vuokra ja sopivan asunnon löytyminen halutulta sijainnilta todettiin syiksi vaikeudelle saada sopiva vuokra-asunto.

Käy katsomassa kyselymme kattavat tulokset erillisestä tutkimusartikkelistamme. Muistathan, että aiempien kyselyjemme tuloksia pääset katsomaan helposti täältä >

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi: