Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Asunnonvaihtoa tosissaan suunnittelevat valitsevat Etuovi.comin

Etuovi.com tiedote – vk 18 toukokuu 2021

Sisältö pähkinänkuoressa: 

Myynti on nyt useammin ajankohtaista 65 vuotta täyttäneille

Toimme edellisessä tiedotteessamme esiin uusimman Markkinapulssi-kyselymme tuloksia asunnonvaihtajien osto- ja myyntiaikeista. Tutkimus toi esiin innostavia uutisia myyntiaikeiden piristymisestä, joten päätimme sukeltaa vielä hieman syvemmälle ja katsoa onko myyntiaikeissa merkittäviä eroja eri ikäryhmien välillä.

Tulosten mukaan 65 vuotta täyttäneille myyminen on nyt useammin ajankohtaista parhaillaan/lähiaikoina kuin viime vuoden marraskuussa. Muissa ikäryhmissä oman asunnon myymisen ajankohdassa ei ollut merkittäviä muutoksia edelliseen kyselyyn verrattuna. 

Myymisen ajankohdan lisäksi tarkastelimme eri ikäryhmien ilmoittamia syitä siihen, miksi ei ole vielä laittanut asuntoaan myyntiin. Kaikissa ikäryhmissä yleisin syy oli, ettei uutta ostettavaa asuntoa ole vielä löytynyt. 

Asunnonvaihtoa tosissaan suunnittelevat valitsevat Etuovi.comin

Tiesitkö, että kävijäprofiilimme mukaan käyttäjillämme on suomalaiseen väestöön verrattuna keskimääräistä suurempi tulotaso ja korkeampi koulutus? Ostovoiman lisäksi palvelumme kävijöillä on useammin omistusasunto ja he ovat keskimääräistä kiinnostuneempia sisustuksesta. Kävijöissä on tasaisesti 25–74-vuotiaita ja he asuvat eri puolilla Suomea – samaan tapaan kuin Suomen väestö keskimäärin. Ostovoimaisilta, asuntoa tosissaan etsiviltä kävijöiltämme voi varmasti odottaa myös laadukkaita yhteydenottoja.

Etuovi.comin kävijäprofiilitiedot perustuvat Kantar TNS:n Mind Kuluttaja -tutkimukseen ja ne kuvaavat keskimääräisen viikon kävijäprofiilia verrattuna suomalaiseen 15–74-vuotiaaseen väestöön. Katso kävijäprofiilimme tarkemmat tiedot alla olevista graafeista. 

Lähde: Mind Kuluttaja tammi-joulukuu 2020, Kantar TNS Oy

Vuokraovi.com Nousu – näin markkinoit vuokrailmoitustasi tehokkaasti -webinaarimme sai kiitosta

Vuokraovi.com Nousu – näin markkinoit vuokrailmoitustasi tehokkaasti -webinaarimme keräsi katsojia ja sai kiitosta kattavasta sisällöstä.

Kävimme webinaarissa läpi konkreettisia vinkkejä milloin Nousu-lisänäkyvyyttä kannattaa hyödyntää ja millaisilla toimenpiteillä vuokrakohde erottuu massasta. Hyödynnä sinäkin vuokrakohteidesi markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa n. 20 min webinaaritallennettamme. 

Poimintoja Markkinatilastoista

Etuovi.comin kevät jatkui vilkkaana. Katso tärkeimpien mittareidemme tuoreet muutokset huhtikuun Markkinapulssista. 

Sivu kattaa uusimmat tiedot Suomen kattavimman markkinapaikkamme asuntomarkkinoiden kehityksestä.

Alueellista tietoa löydät palvelumme Asuntomarkkinat-sivuilta. 

Näillä tiedoilla vakuutat toimeksiantajasi!

Pikakatsaus: Huhtikuu 2021 vs. 2020

Lähde: käyttäjät; Google Analytics huhtikuu 2021 vs. 2020, muut; Etuovi.com huhtikuu 2021 vs. 2020.

Alma Talent tiedottaa – Lakimiesliiton Koulutus: Asuntokauppa-seminaari ti 8.6.2021

Seminaari perehdyttää asuntokaupan keskeisiin kysymyksiin ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.  

Tule mukaan – seminaari järjestetään verkossa, joten voit osallistua mistä tahansa. 

Seminaarin ohjelmassa muun muassa:

Hinta Etuovi.comin asiakkaille 633 € + alv 24 %

Valitse ilmoittautumislomakkeelta yksityisen sektorin normaalihinta, paina jatka-nappia, ja syötä seuraavan sivun etukoodi-kenttään tunnus ASUNTO alennuksen saadaksesi.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin tiedotteisiin