Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Pysy askeleen edellä

Miten järjestelmämme tarjoamia
tilastotietoja kannattaa hyödyntää

OviPron tilastojen pohjalta pääset suunnittelemaan erilaisia markkinoinnillisia toimenpiteitä ja käyttämään kohdetilastoja niiden toimivuuden seurannassa.

Kirjaudu OviProhon ja ota tilastot haltuusi >

Tarvitseeko kohteesi erityistoimia?

Seuraa miten kohteesi suorittavat ja millaisia toimenpiteitä tietojen pohjalta kannattaisi lähteä tekemään. Jo kuvien ja esittelytekstin päivitys voi tuoda haluttuja tuloksia. Hyödynnä tilastoja myös toimeksiantajasi kanssa käymiesi keskusteluiden tukena.

Kätevä kooste toimistosi viikottaisesta tilanteesta

Luo katsaus toimistosi kohteiden yleiskuvaan, kohdesivujen kävijämääriin sekä yhteydenottoihin edelliseen viikkoon verrattuna. Raportilta näet myös toimiston suosituimmat kohteet. Hyödynnä raporttia esimerkiksi viikkopalavereissa ja viikon toimenpiteiden suunnittelussa.

Luo selkeä kuva yrityksesi tilanteesta kuukausitasolla

Joskus on hyvä saada laajempi yleiskuva toimistosi tilanteesta. Onko markkinointitoimenpiteesi tuonut tulosta kohteidesi kävijämäärissä? Mitkä kohteistasi ovat suorittaneet parhaiten?

Löytyykö hyvin suorittaneista kohteista jokin punainen lanka, jota voisi jalkauttaa muidenkin kohteiden markkinointiin? Kuukausittaisia raportteja pystyt tarkastelemaan 6 kk taaksepäin nykytilanteesta.

Lisäpotkua yksittäisen kohteesi myyntiin

Kaipaako kohteesi nostetta, lisää silmäpareja tai lisäboostia? Onko kohteesi ollut jo hetken aikaa myynnissä ja kiinnostus tasaantunut? Onko toimeksiantajalla kiire myydä?

Etuovi.comin lisänäkyvyystuotteilla saat uutta vauhtia kohteesi myyntiin!

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin artikkeleihimme