Asumisen mediatiedot

Asumisen mediatiedot

Hyödynnä lisänäkyvyystuotteita
oikein ja menesty!

Kohteen luonne ja myyntiajan tavoite vaikuttavat valintaan

Vinkit lisänäkyvyyden hyödyntämiseen

Tässä artikkelissa opit

– Huomioimaan myyntimenestykseen vaikuttavat stepit ennen myynti-ilmoituksen julkaisua

– Hyödyntämään kohteellesi tarvittaessa lisämarkkinointia


Jokaisella myyntiin tulleella asunnolla on oma tarina ja eri lähtökohta sille minkä vuoksi se on päätetty laittaa myyntiin. Jonkun koti on käynyt liian pieneksi, jonkun taas liian suureksi, ja välillä toimeksiantajan elämäntilanne vaatii pikaisia asuntokauppoja.

Myyntiin tulleen asunnon ominaisuudet vaikuttavat myös valtavasti siihen millaisia markkinointiratkaisuja myyntiprosessissa kannattaa hyödyntää, jotta lopputulos olisi kaikkien osapuolten kannalta mieluinen. Näetkö kohteessa suurta potentiaalia vai onko myytävä asunto todennäköisesti unelmakohde vain pienelle kohderyhmälle?

Vankka perusta on onnistumisen lähtökohta

Jotta myynti lähtee luonnollisesti hyvään alkuun, on tärkeää luoda myyntikohteelle vankka perusta jo alusta alkaen. 

Potkua myynti-ilmoitukseesi – kaikissa tilanteissa

Haluatko tavoittaa alueen ostajat Etuovi.comin lisäksi myös Facebookista ja maksimoida ilmoituksesi näkyvyyden heti julkaisun yhteydessä?

Valitse Etuovi.com Startti! Etuovi.comin uniikilla kohdennuksella tavoitat kohteen alueen asunnonvaihtajat ja unelmoijat myös Facebookista. Saat lentävän lähdön kohteellesi!

Haluatko tavoittaa paikkakunnan kaikki ostajat Etuovi.comissa heti myynnin alkaessa? Vai haluatko tavoittaa uusia ostajaehdokkaita jo hetken myynnissä olleelle kohteellesi?

Valitse Etuovi.com Kärki! Hakutulossivun kärkipaikalla tavoitat paikkakunnalta täysin uutta yleisöä – myös asunnonetsijät, joiden tiukat hakukriteerit tiputtavat myynnissä olevan asuntosi pois hakutuloksista.

Vinkki lisänäkyvyystuotteille

Voit huoletta käyttää useampaa lisänäkyvyystuotetta samalle kohteelle joko erillisinä kertoina tai yhtäaikaisesti. 

Esimerkiksi Etuovi.com Kärki toimii mainiosti heti myynnin alkaessa Etuovi.com Startin kanssa tai hetken aikaa myynnissä olleen kohteen kiinnostuksen boostaamiseen Etuovi.com Nousun tai Nousu Plus -paketin kanssa.

Etuovi.com Nousu

Onko kohteesi ollut jo pidempään myynnissä ja hukkunut hakutuloslistan syövereihin? Haluatko herättää kiinnostuksen Etuovi.comissa uudelleen?

Valitse Etuovi.com Nousu! Tällä lisänäkyvyydellä saat kohteellesi uuden lähdön Etuovi.comin hakutuloslistalla.

Etuovi.com Nousu Plus

Onko kohteesi myynnin aloittamisesta kulunut jo tovi ja kaipaat tehoboostia myyntiin? Haluatko tavoittaa Nousun lisäksi uniikin yleisömme myös Facebookista?

Valitse Etuovi.com Nousu Plus! Tämä lisänäkyvyyspaketti nostaa kohteesi hakutuloslistan alkuun sekä tavoittaa alueen asunnonetsijät ja unelmoijat myös Facebookista. Vain pari klikkausta ja kohteesi näkyy kahdessa eri mediassa.

Vinkkaa jutusta myös kollegallesi:

Tutustu myös muihin artikkeleihimme